Uitzendbureau 40+ Uitzendbureau 40+ Uitzendbureau 40+
Ervaren Jaren ---Uitzendbureau 40+
| | | home | NBBU |
 
Spacer
U zoekt een baan? U zoekt een medewerker
Spacer
Bedrijfsinformatie
spacer Routebeschrijving
spacer Recruiter
Bedrijfsinformatie
spacer spacer
Franchising
spacer spacer
Franchising
spacer spacer
Info werknemers
spacer spacer
Info werkgevers
spacer spacer
Contact en Vestigingen
spacer spacer
Ervaren Jaren
Zaanstad

Ervaren Jaren uitzendbureau is opgericht in 1999 en telt momenteel drie eigen- en acht franchisevestigingen. Wij kunnen ons daarmee tot de grootste bureau's van Nederland rekenen op het gebied van het bemiddelen van de ervaren medewerker. Ervaren Jaren is lid van de branche-organisatie NBBU en gecertificeerd volgens de NEN-norm 4400-1.

 

Vestiging Ervaren Jaren Zaanstad is één van de acht franchise-vestigingen en wordt geleid door Ton Kruize. Barbara van Brummelen-van Deursen is werkzaam in de functie van Recruiter. Ton houdt zich metname bezig met het leggen en onderhouden van de contacten met werkgevers en Barbara met de werving en selectie.

 

Onze diensten bestaan uit uitzenden; werving & selectie; payrolling; HR advies en begeleiding; datachering en outplacement.

Ton Kruize
Ik ben geboren op 19 maart 1962 te Zaandam. In Zaandam heb ik mijn jeugd doorgebracht. Na het afronden van de Hogere Hotelschool heb ik gewerkt bij Vroom & Dreesmann, bierbrouwer InBev (bekend van o.m. de merken Dommelsch, Jupiler en Hertog Jan), de gemeente Schagen en het UWV WERKbedrijf in Alkmaar.
Bij InBev heb ik een aantal leidinggevende functies bekleed, waaronder die van Vestigingsmanager van een drankenhandel (voorheen Loek Schoorl in Heiloo).

Hier heb ik regelmatig te maken gehad met het aannemen van mensen via een uitzendbureau.
Dit voor de functies van o.m. chauffeur, bijrijder, orderpicker en de telefonische verkoop. Zo weet ik uit eigen ervaring welke eisen er aan goede uitzendkrachten worden gesteld.

Bij het UWV WERKbedrijf heb ik ruime ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling. Hier heb ik vele mensen vanuit een ww-situatie begeleid in het plaatsen bij een werkgever. Als geen ander weet ik wat iemand doormaakt als je geen werk hebt en graag aan de slag wilt gaan.
Kortom de vestiging wordt geleid door iemand met ruime werkervaring in diverse commerciële- en leidinggevende functies en met levenservaring.

 

Recruiter - Barbara van Brummelen - van Deursen

Ik ben geboren op 13 september 1978 in Amsterdam.
Na het afronden van mijn MBO opleiding bij Schoevers, ben ik op detacheringsbasis via Content uitzendbureau gaan werken als o.a. Secretaresse. Content heeft mij na iets minders dan een jaar gevraagd om bij hun als Intercedente aan de slag te gaan. Dit werk heb ik ongeveer 5 jaar met veel plezier gedaan.
Ik wilde mijn kennis verbreden op het vlak van personeelsmanagement en ben zo terecht gekomen bij Evean Zorg. Tijdens mijn periode bij Evean Zorg heb ik de opleiding HBO Leergang Personeelsmanagement met goed gevolg afgerond.
Voordat ik bij Ervaren Jaren Zaanstad terecht kwam ben ik als Corporate Recruiter werkzaam geweest. Met mijn man samen heb ik al ruim 2 jaar een eigen bedrijf.
Door de combinatie van eigen ondernemerschap en mijn ruime werkervaring als Recruiter heb ik een goed beeld van wat bedrijven nodig hebben en wat werkzoekenden zoeken.
Ik heb werving en selectie ervaring met diverse soorten functies in diverse soorten branches. Van productiemedewerker tot verkoopleider en vanuit de foodsector tot aan de energiebranche aan toe en alles waar daar tussen en omheen valt.

Ton Kruize
Barbara van Brummelen-van Deursen
Corina Lenten
Team Zaanstad
Ervaren Jaren Zaanstad
Ankersmidplein 2
1506 CK Zaandam

T 075-6144061
F
E zaanstad@ervarenjaren.nl

Routebeschrijving
Ervaren Jaren Zaanstad
Ankersmidplein 2
1506 CK Zaandam
T: 075 – 614 40 61
E: zaanstad@ervarenjaren.nl

Wij zijn gelegen in het centrum van Zaandam op twee minuten loopafstand van het centraal station.

Bereikbaarheid via het openbaar vervoer
- Bij het verlaten van de trein / bus volgt u de borden richting ‘centrum’. U ziet ons gebouw (met de Rabobank-reclame) al liggen.
- U loopt richting de Primark.
- Direct na de Primark treft u links de ingang van Ankersmidplein 2 aan.

Bereikbaarheid met de auto
Betaalt parkeren in het centrum.
- Aan de achterzijde van het centraal station kunt u op sommige plekken gratis parkeren. Volg hierbij richting ‘Westerwatering’.
- Achter het station gaat u links af (rood bord ‘Regio College’). Hier ziet u terrein met gratis parkeren.
- Wandelt u richting het station en volg de borden ‘centrum’.
- U ziet ons gebouw (met de Rabobank-reclame) al liggen. U loopt richting de Primark.
- Na de Primark treft u direct links de ingang van Ankersmidplein 2 aan.

U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond.
Welkom!