Uitzendbureau 40+ Uitzendbureau 40+ Uitzendbureau 40+
Ervaren Jaren ---Uitzendbureau 40+
| | | home | NBBU |
 
Spacer
U zoekt een baan? U zoekt een medewerker
Spacer
Bedrijfsinformatie
spacer Medewerkers
spacer Ook Deventer hijst de vlag
spacer Wat denken anderen over ons
spacer Brochure
Bedrijfsinformatie
spacer spacer
Franchising
spacer spacer
Franchising
spacer spacer
Info werknemers
spacer spacer
Info werkgevers
spacer spacer
Contact en Vestigingen
spacer spacer
Ervaren Jaren
Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen

Van Ervaren Jaren Deventer naar Ervarenjaren Stedendriehoek

Met de verhuizing van ons kantoor uit Deventer, Bergstraat 45, naar het bedrijfsverzamelgebouw Hof van Zutphen te Zutphen, is onze bedrijfsnaam gewijzigd in Ervarenjaren Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen).

Hiermee willen we onze herkenbaarheid voor de regio vergroten en onze dienstverlening nog beter afstemmen op onze visie, dat juist de ervaren werknemer, qua vakkennis en instelling, gemotiveerd, betrouwbaar en flexibel, uitstekend inzetbaar is voor tijdelijke functies. Daarnaast zetten wij ons in om oudere werknemers te bemiddelen naar een passende baan. Op deze manier wordt voorkomen dat aanwezige kennis en vaardigheden verloren gaat. Ook dat is voor ons betrokken maatschappelijk ondernemen.

Voor werkgevers zijn we met onze kennis en ervaring interessant op het gebied van personeelszaken. Als uitzendorganisatie zijn we van dienst bij de werving en selectie van medewerkers op basis van specifieke wensen. Daarvoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van contacten en instanties. Bovendien kunnen we ook het zelf geworven personeel payrollen.

 

 

 

Ervaren Jaren Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen

 

T
F
E Utrecht@ervarenjaren.nl